Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "school meals"
Zobrazují se záznamy 1-7 z 7
-
Analýza jídelních lístků na vybrané základní škole z hlediska dodržování doporučených výživových dávek
(Jihočeská univerzita, 2010)Diplomová práce vychází z šetření, které bylo provedeno na Základní škole Velešín ve školním roce 2007/2008 a bylo zaměřeno na žáky pátých, sedmých a devátých ročníků. Cílem diplomové práce byla analýza jídelních lístků z ... -
Hodnocení nutriční kvality školních obědů a sledování stravovacích návyků a jejich změn u studentů víceletého gymnázia
(Jihočeská univerzita, 2012)Cílem diplomové práce bylo hodnocení stravovacích návyků studentů na víceletém gymnáziu. Sledováni byly studenti primy, tercie, kvinty a septimy gymnázia v Třeboni ve školním roce 2010/2011. Výzkum lze rozdělit do více ... -
Prosazování místní potravinářské produkce ve školím stravování
(Jihočeská univerzita, 2016)V teoretické části popisuji místní produkci, přímé a nepřímé distribuční cesty, trendy ve školním stravování, historii, legislativu, zpracování biopotravin, jejich označování, získávání certifikátů a jednotlivé výhody a ... -
Sledování kvality školního stravování a posouzení stravovacích návyků a jejich změn žáků druhého stupně na vybrané základní škole
(Jihočeská univerzita, 2012)Diplomová práce byla zpracována na základě šetření, které probíhalo na ZŠ Blatenská v Horažďovicích ve školním roce 2010/2011 a zabývala se problematikou výživy žáků ve věkových kategoriích 10-13 let a 13-15 let. Cíl práce ... -
Sledování nutriční kvality školních obědů a hodnocení pestrosti jídelního lístku na vybrané základní škole
(Jihočeská univerzita, 2015) -
Srovnání stravovacích návyků žáků základní školy v malé obci a v krajském městě
(Jihočeská univerzita, 2021)Práce se věnuje tématu stravovacích návyků žáků druhého stupně základní školy. Téma výživy dětí je velmi významnou kategorií vědeckého bádání. Školní věk je označován jako dynamický věk především pro fyzický růst a duševní ... -
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
(Jihočeská univerzita, 2020)Diplomová práce se zabývá zjištěním a hodnocením faktorů, které ovlivňují uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních. Česká republika a Jihočeský kraj zvlášť nejsou v produkci ovoce ...