dc.contributor.advisor | Schuster, Jan | |
dc.contributor.author | Hendrych Jírová, Pavla | |
dc.date.accessioned | 2021-12-08T10:13:11Z | |
dc.date.available | 2021-12-08T10:13:11Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.date.submitted | 2016-04-29 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/32877 | |
dc.description.abstract | Cílem této diplomové práce je charakterizovat Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství ČR, v teoretické části práce popsat jeho činnost, zmapovat systém kontroly bezpečnosti potravin nejen v České republice jako takové, ale téţ v návaznosti na zajištění bezpečnosti potravin v Evropské unii, a vytvořit přehled, jak celý systém funguje. Praktická část je zaměřena na analýzu webových stránek www.viscojis.cz a www.viscojis.cz/teens a na vyhodnocení dotazníkového šetření s cílem zjistit vyuţití těchto stránek a výukových programů v praxi při vyučovacích hodinách na základních školách. | cze |
dc.format | 99 stran | |
dc.format | 99 stran | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Informační centrum bezpečnosti potravin | cze |
dc.subject | systém bezpečnosti potravin | cze |
dc.subject | strategie bezpečnosti potravin | cze |
dc.subject | Evropský úřad pro bezpečnost potravin | cze |
dc.subject | hodnocení rizik | cze |
dc.subject | řízení rizik | cze |
dc.subject | vzdělávání | cze |
dc.subject | komunikace o riziku | cze |
dc.subject | výukový program | cze |
dc.subject | Food Safety Information Centre | eng |
dc.subject | Food Safety System | eng |
dc.subject | food safety strategy | eng |
dc.subject | European Food Safety Autority | eng |
dc.subject | risk assessment | eng |
dc.subject | risk management | eng |
dc.subject | education | eng |
dc.subject | risk communication | eng |
dc.subject | educational program | eng |
dc.title | Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR. | cze |
dc.title.alternative | Food Safety Information Centre as part of the food safety system in the Czech Republic | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 36280 | |
dc.description.abstract-translated | The aim of this thesis is to characterise the Food and Safety Information Centre of the Ministry of Agriculture of the Czech Republic, the theoretical part characterise it's activity, mapping system of Food and Safety Control in the Czech Republic as such but also in the follow up to ensure food safety in the European Union, and create an overview how the whole system works. Practical part is to focus on website www.viscojis.cz and www.viscojis.cz/teens and evaluation of the questionnaire in order to determine use of this site and educational programs in practice with lessons in primary schools. | eng |
dc.date.accepted | 2016-05-31 | |
dc.description.department | Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Mgr. | |
dc.thesis.degree-program | Vychovatelství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
dc.contributor.referee | Pešek, Milan | |