Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSchuster, Jan
dc.contributor.authorHendrych Jírová, Pavla
dc.date.accessioned2021-12-08T10:13:11Z
dc.date.available2021-12-08T10:13:11Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-29
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/32877
dc.description.abstractCílem této diplomové práce je charakterizovat Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství ČR, v teoretické části práce popsat jeho činnost, zmapovat systém kontroly bezpečnosti potravin nejen v České republice jako takové, ale téţ v návaznosti na zajištění bezpečnosti potravin v Evropské unii, a vytvořit přehled, jak celý systém funguje. Praktická část je zaměřena na analýzu webových stránek www.viscojis.cz a www.viscojis.cz/teens a na vyhodnocení dotazníkového šetření s cílem zjistit vyuţití těchto stránek a výukových programů v praxi při vyučovacích hodinách na základních školách.cze
dc.format99 stran
dc.format99 stran
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectInformační centrum bezpečnosti potravincze
dc.subjectsystém bezpečnosti potravincze
dc.subjectstrategie bezpečnosti potravincze
dc.subjectEvropský úřad pro bezpečnost potravincze
dc.subjecthodnocení rizikcze
dc.subjectřízení rizikcze
dc.subjectvzdělávánícze
dc.subjectkomunikace o rizikucze
dc.subjectvýukový programcze
dc.subjectFood Safety Information Centreeng
dc.subjectFood Safety Systemeng
dc.subjectfood safety strategyeng
dc.subjectEuropean Food Safety Autorityeng
dc.subjectrisk assessmenteng
dc.subjectrisk managementeng
dc.subjecteducationeng
dc.subjectrisk communicationeng
dc.subjecteducational programeng
dc.titleInformační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.cze
dc.title.alternativeFood Safety Information Centre as part of the food safety system in the Czech Republiceng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag36280
dc.description.abstract-translatedThe aim of this thesis is to characterise the Food and Safety Information Centre of the Ministry of Agriculture of the Czech Republic, the theoretical part characterise it's activity, mapping system of Food and Safety Control in the Czech Republic as such but also in the follow up to ensure food safety in the European Union, and create an overview how the whole system works. Practical part is to focus on website www.viscojis.cz and www.viscojis.cz/teens and evaluation of the questionnaire in order to determine use of this site and educational programs in practice with lessons in primary schools.eng
dc.date.accepted2016-05-31
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameMgr.
dc.thesis.degree-programVychovatelstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereePešek, Milan


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam