Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorDoležalová, Hana
dc.contributor.authorCvachová, Denisa
dc.date.accessioned2021-12-09T08:43:38Z
dc.date.available2021-12-09T08:43:38Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/36927
dc.description.abstractDiplomová práce je zaměřena na analýzu využití bioproduktů ve stravovacích zařízeních na území statutárního města České Budějovice. Průzkumy na úrovni stravovacích zařízení jsou doplněny o spotřebitelský průzkum, který zjišťuje názory zákazníků na využití bioproduktů v gastronomii. Dílčím cílem práce je srovnání situace v České republice s vybranými státy Evropské unie. V úvodní části práce jsou na základě odborné literatury představeny základní pojmy týkající se ekologické produkce a stravovacích zařízení. Výstup praktické části obsahuje představení konkrétních stravovacích zařízení s nabídkou biopokrmů, výsledky průzkumu u stravovacích zařízení s i bez nabídky biopokrmů a výsledky spotřebitelského průzkumu. V závěru práce je zhodnocen současný stav a možný budoucí vývoj využití bioproduktů v gastronomii na území města České Budějovice.cze
dc.format86 s. (135 570)
dc.format86 s. (135 570)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectekologické zemědělstvícze
dc.subjectbioproduktcze
dc.subjectbiopotravinacze
dc.subjectbiopokrmcze
dc.subjectbiokvalitacze
dc.subjectstravovací zařízenícze
dc.subjectcertifikace stravovacích zařízenícze
dc.subjectecological agricultureeng
dc.subjectproduct of organic farmingeng
dc.subjectorganic foodeng
dc.subjectorganic farming qualityeng
dc.subjecteating facilityeng
dc.subjectcertification of eating facilitieseng
dc.titleNabídka biopokrmů na území statutárního města České Budějovicecze
dc.title.alternativeSupply of organic food in the region of statutory city České Budějoviceeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag45977
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis is focused on utilisation of organic foods analysis in eating facilities in the region of statutory city České Budějovice. The surveys in eating facilities are replenished by consumers´ survey which considers customers´ opinions about organic foods utilisation in gastronomy. The partial aim of this thesis is to compare the situation in the Czech Republic with chosen countries in European Union. In the introductory part, there are described basic terms with the help of primary literature which are related to ecological production and eating facilities. The practical chapter is consisted of introduction of concrete eating facilities with organic foods offer and the results of survey between eating facilities with and without organic foods offer and the outcomes from consumers´ survey. In the conclusion, there is appraised the present state and probable future development of organic foods utilisation in gastronomy in the region of city České Budějovice.eng
dc.date.accepted2017-06-01
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam