dc.contributor.advisor | Bednářová, Dagmar | |
dc.contributor.author | Čížková, Klára | |
dc.date.accessioned | 2022-03-08T13:25:51Z | |
dc.date.available | 2022-03-08T13:25:51Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-04-13 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/37478 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je rozdělena na dvě části, a to teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se zaměřuje na vymezení základních pojmů spojených s danou tématikou. Praktická část aplikuje získané vědomosti studiem literatury na konkrétní podnik vybranými metodami, které jsou popsány v následujících kapitolách.
Bakalářská práce se zabývá konkrétním, středně velkým podnikem a jeho strategic-kým řízením. Podnik bude analyzován a bude popsán systém řízení podniku.
Cílem bakalářské práce je zhodnocení systému řízení podniku a možnosti jeho dal-šího rozvoje v konkrétním podniku. | cze |
dc.format | 65 st. (64 903 znaků) | |
dc.format | 65 st. (64 903 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | řízení podniku | cze |
dc.subject | strategie | cze |
dc.subject | rozvoj | cze |
dc.subject | Key words: thesis | eng |
dc.subject | management | eng |
dc.subject | company | eng |
dc.subject | chocolate | eng |
dc.subject | work | eng |
dc.title | Systém řízení středně velkého podniku a jeho další rozvoj | cze |
dc.title.alternative | Strategic Management of a Medium-sized Enterprise with Regard to its Development | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 45342 | |
dc.description.abstract-translated | The thesis is focused on the strategic management of a business organization, more specifically the management of a middle-sized company, in this case a chocolate museum based in the town of Tábor. At present it is a medium-sized enterprise. The thesis deals with the characteristics of the current management of a company and the subsequent possibility of further development with regard to its possibilities. The methods used in the work include SWOT analysis, PESTE analysis and, last but not least, a questionnaire. Based on the methods, the following steps are proposed to improve and expand the business. At present the company is currently developing its factory shops where they sell chocolate. It is sold under the brand BonBon. | eng |
dc.date.accepted | 2018-05-21 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |