Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPícha, Kamil
dc.contributor.authorDolívková, Helena
dc.date.accessioned2022-03-08T13:27:49Z
dc.date.available2022-03-08T13:27:49Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-04-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/37588
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá analýzou spotřebního chování ve vybraném regionu s ohledem na lokální produkci. Hlavním cílem této práce je odhalit preference spotřebitelů, jejich pohledy a názory na lokální produkci na území Plzeňského kraje. Dalším cílem je objasnění toho, jak spotřebitelé vnímají regionální výrobu a jaký k ní zaujímají postoj. Například jaké lokální produkty spotřebitelé nejvíce nakupují, kde a jak často je nakupují a zda dávají u potravin přednost kvalitě před cenou. K získání potřebných informací od spotřebitelů posloužilo jako primární zdroj dotazníkové šetření, vytvořené pro účely této práce. Na základě výsledků z dotazníkového šetření byly navrženy doporučené postupy pro lokální výrobce a obchodníky, jak zvětšit povědomí o lokálních produktech a tím zvýšit prodej těchto produktů.cze
dc.format62 s.
dc.format62 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectlokální produktcze
dc.subjectspotřebitelécze
dc.subjectprodukcecze
dc.subjectdoporučenícze
dc.subjectlocal producteng
dc.subjectconsumerseng
dc.subjectproductioneng
dc.subjectrecommendationeng
dc.titlePreference spotřebitelů vůči nabídce lokálních producentů ve vybrané oblasticze
dc.title.alternativeConsumers' preferences towards the supply of local producers in selected areaeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag50246
dc.description.abstract-translatedThe bachelors thesis describes consumers preferences towards the supply of local producers in a selected area. The main aim of this work is to reveal consumer preferences, their views and opinions on a local production in the Pilsen region. The next aim is the clarification of how consumers perceive regional production and what is their attitude. For example what local products consumers buy the most, where and how often they buy these products and whether they prefer the quality of food before the price. To obtain the necessary information from consumers was used the questionnaire survey as the primary source of infomration which was created for the purposes of this work. Based on the results of the questionnaire survey were suggested recommended practises for the local producers and traders, how to increase awareness of local products and thereby increase the sales of these products.eng
dc.date.accepted2018-05-21
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam