Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorToušek, Radek
dc.contributor.authorKuznetsova, Ievgeniia
dc.date.accessioned2023-03-07T08:45:53Z
dc.date.available2023-03-07T08:45:53Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-09-06
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/39885
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce je optimalizace systému řízení zásob obalů u vybraného subjektu včetně návrhu opatření ke snížení vázanosti kapitálu v zásobách a zvýšení úrovně dodavatelských služeb. Pro tuto bakalářskou práci byla vybrána výrobní společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc, s.r.o., která se zabývá výrobou šunky a masných výrobku. Pro provedení analýzy byl detailně prozkoumán stávající proces řízení zásob pomocí údajů z interní dokumentace, pozorovaní procesů, řízených rozhovorů s logistickými koordinátory a ředitelem společnosti. Na základě těchto informací byla odhalena slabá místa v evidenci předpokládané spotřeby materiálu a zásob v hlavním skladě. Pomocí interních dat o stavu zásob za období od ledna 2019 do konce června 2019 byla provedena ABC analýza, na základě které byly odhaleny položky s nepravidelnou a velmi nízkou spotřebou. S ohledem na tyto aspekty byla navrhnuta zlepšení procesu, ktera vedou ke snížení stavu zásob.cze
dc.format65 s.
dc.format65 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectŘizení zasobcze
dc.subjectskladovanícze
dc.subjectlogistikacze
dc.subjectzasobycze
dc.subjectinventory management systemeng
dc.subjectsupply chaineng
dc.subjectstockeng
dc.subjectwarehouse systemeng
dc.titleŘízení zásob obalů ve výrobním podnikucze
dc.title.alternativeInventory management system of packaging products in manufacturing companyeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag59072
dc.description.abstract-translatedThe aim of the bachelor thesis is optimization of inventory management of packaging in chosen company including proposal of steps to reduce financial resources in inventory and to increase level of supplier services. Company, which was chosen for the analysis is LE & CO - Ing. Jiří Lenc, s.r.o., which is producing ham and meat specialties. All data, needed for elaboration of current inventory management and its analysis were obtained from internal documents, from observation of processes in the company and guided conversation with logistics coordinators and director. Based on this information were found weak points in evidence of assumpted consumption and stock in main warehouse. According to received overview of inventory level from January 2019 till the end of July 2019 was made ABC analysis, which revealed items with small and irregular usage. Considering mentioned aspects, were suggested optimizations to improve inventory management system.eng
dc.date.accepted2019-10-07
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineŘízení a ekonomika podnikucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam