dc.contributor.advisor | Vaněček, Drahoš | |
dc.contributor.author | Šnabergr, David | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:15:49Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:15:49Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.date.submitted | 2009-09-11 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4099 | |
dc.description.abstract | Byla analyzována firma Bratři Zátkové a. s., která vyrábí a distribuje těstoviny
a mouku.
Firma byla založena roku 1884 u obilného mlýna v Boršově nad Vltavou provoz
v tehdy největší těstárně Rakousko-Uherska, ale současná organizace je až po obnovení výroby v roce 1918.
Firma se zabývá 3 oblastmi výroby: výroba mouky, těstovin a ostatní výroba (extrudované plátky a jemná dehydrovaná krupička).
Výrobky jsou distribuovány převážně v ČR částečně vlastními a částečně najatými dopravními prostředky. | cze |
dc.format | 48 s., 10 s. obr. příloh. | |
dc.format | 48 s., 10 s. obr. příloh. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | analýza | cze |
dc.subject | logistika | cze |
dc.subject | logistický řetězec | cze |
dc.subject | distribuce | cze |
dc.subject | výroba | cze |
dc.subject | přeprava | cze |
dc.subject | firma Bratři Zátkové | cze |
dc.subject | analisis | eng |
dc.subject | logistics | eng |
dc.subject | logistics chain | eng |
dc.subject | distribution | eng |
dc.subject | production | eng |
dc.subject | transport | eng |
dc.subject | the Bratri Zatkove company | eng |
dc.title | Analýza distribuce u firmy Bratři Zátkové | cze |
dc.title.alternative | Analysis of distribution in the Bratri Zatkove company | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 10113 | |
dc.description.abstract-translated | The firm Zatka Brothers, producer of pasta and flour, has been analyzed.
The firm was established 1884 next to Boršov nad Vltavou mill and it was at that time the largest pasta producer in the Austro-Hungarian Empire. The current structure has been in existence since the renewal of production in 1918.
There are three spheres of production: flour production, production of pasta and then other products (extruded slices and fine dehydrated semolina).
Products are distributed mostly in Czech Republic, either by the firm's own or rented means of transportation. | eng |
dc.date.accepted | 2009-10-08 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |