Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŘehoř, Petr
dc.contributor.authorZenáhlíková, Tereza
dc.date.accessioned2024-03-12T06:53:51Z
dc.date.available2024-03-12T06:53:51Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41884
dc.description.abstractU pracovníků v restauracích se předpokládá delší pracovní doba, proto je jejich motivace velmi důležitá. Hlavním cílem této bakalářské práce je zaměřit se, jak nejlépe řídit a motivovat zaměstnance. Tato práce se zabývá dvěma konkurenčními restauracemi na Vysočině. Práce nejprve obsahuje literární rešerši o řízení, manažerských funkcích a motivaci, představuje význam malého podnikání a přináší některé obecné informace o restauracích. Poté jsou analyzované informace z literatury použity pro vypracování metod. Výsledky práce jsou dosaženy Step analýzou, dotazníky a SWOT analýzou. Nakonec jsou doporučeny některé návrhy na vylepšení.cze
dc.format56 s.
dc.format56 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectManažercze
dc.subjectvedoucícze
dc.subjectmotivacecze
dc.subjectspokojenostcze
dc.subjectpracovní prostředícze
dc.subjecttýmová prácecze
dc.subjectrestauracecze
dc.subjectManagereng
dc.subjectleadereng
dc.subjectmotivationeng
dc.subjectsatisfactioneng
dc.subjectworkplaceeng
dc.subjectteamworkeng
dc.subjectrestaurantseng
dc.titleManagement restauračních zařízenícze
dc.title.alternativeManagement of the restaurant facilitieseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag57068
dc.description.abstract-translatedEmployees in restaurants are assumed to have longer working time that means their motivation is very important. The main aim of this bachelor thesis is focused on the best ways how to manage and motivate employees. This work deals with two competitive restaurants in Vysočina region. At first, the thesis contains a literature survey about management, managerial functions and motivation, presents the importance of a small business and brings some general information about the restaurants. Then the analysed information from literature is utilized for processing methods. Results of the thesis are achieved by STEP analysis, questionnaires and SWOT analysis. Finally, some suggestions for improvements are recommended.eng
dc.date.accepted2020-06-30
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineŘízení a ekonomika podnikucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam