Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVocetková, Klára
dc.contributor.authorGrenarová, Kamila
dc.date.accessioned2024-03-12T06:54:22Z
dc.date.available2024-03-12T06:54:22Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41921
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá analýzou současných stravovacích zařízení na Třeboňsku. Zaměřuje se na jejich charakteristiku a kategorizaci. Součástí práce jsou mapy vytvořené v aplikaci ArcMap, SWOT analýza a možná doporučení pro podnikatelskou sféru v oblasti stravovacích služeb.cze
dc.format62 s.
dc.format62 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectstravovací zařízenícze
dc.subjectTřeboňskocze
dc.subjectSWOT analýzacze
dc.subjectArcMapcze
dc.subjectcatering facilitieseng
dc.subjectTřeboňsko regioneng
dc.subjectSWOT analysiseng
dc.subjectArcMapeng
dc.titleAnalýza současných stravovacích zařízení na Třeboňskucze
dc.title.alternativeThe Analysis of Current Catering Facilities in the Třeboňsko Regioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag57752
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis analyzes the current catering facilities in the Třeboňsko region. It focuses on its characteristics and its categorisation. Also, other parts of this study include maps made in ArcMap application, SWOT analysis and possible recommendation for business community of catering facilities.eng
dc.date.accepted2020-07-01
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineŘízení a ekonomika podnikucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam