dc.contributor.advisor | Švec, Roman | |
dc.contributor.author | Kambová, Monika | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:16:59Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:16:59Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.date.submitted | 2009-04-17 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4227 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřena na poskytované služby cestovního ruchu v Českém Krumlově. Na základě analýzy trhu cestovního ruchu je zmapována a vyhodnocena situace ubytovacích a stravovacích služeb. Dále je v práci přehled o počtu, významu a úrovni zmiňovaných služeb. Nechybí podrobná analýza vybraného ubytovacího zařízení a v závěru práce jsou podány návrhy a doporučení na zlepšení a rozvoj poskytovaných ubytovacích a stravovacích služeb. | cze |
dc.format | 75 s., 5 s. obr, příloh. | |
dc.format | 75 s., 5 s. obr, příloh. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | cestovní ruch | cze |
dc.subject | ubytovací služby | cze |
dc.subject | stravovací služby | cze |
dc.subject | hotelnictví | cze |
dc.subject | gastronomie | cze |
dc.subject | hotel | cze |
dc.subject | Český Krumlov | cze |
dc.subject | tourism | eng |
dc.subject | accommodation services | eng |
dc.subject | catering services | eng |
dc.subject | gastronomy | eng |
dc.subject | fooding | eng |
dc.subject | hotel | eng |
dc.subject | Český Krumlov | eng |
dc.title | Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v Českém Krumlově | cze |
dc.title.alternative | The analyse of accomodation and catering services in Český Krumlov | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 11932 | |
dc.description.abstract-translated | Bachelor's thesis is focused on the tourism services provided in Český Krumlov. On the basis of the tourism market is a mapping and interpretating situation accommodation and catering services. Further work is in the summary of the number, significance and level of accommodation and catering services. We detailed analysis of the selected accommodation facilities and the end of this work are the proposal and recommendations for improvement and development of the accommodation and catering services. | eng |
dc.date.accepted | 2009-05-27 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |