Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠvec, Roman
dc.contributor.authorŠulková, Věra
dc.date.accessioned2021-11-22T12:17:00Z
dc.date.available2021-11-22T12:17:00Z
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009-04-17
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4228
dc.description.abstractCílem mé bakalářské práce bylo analyzovat ubytovací a stravovací služby v Bechyni a okolí. Byl proveden výzkum, na který navazovala situační analýza. Získané informace z obou uvedených metod mi pomohly podrobněji zodpovědět konkrétní otázky. Na základě získaných výsledků, jsem navrhla některá doporučení, která jsem popsala v kapitole ‚qNávrhy a doporučení''. Uvedené návrhy by mohly být přínosem nejen pro obor cestovního ruchu v Bechyni, ale i pro město samotné. V úvodu mé bakalářské práce jsem zformulovala soubor pracovních hypotéz, které jsem se pokusila potvrdit či vyvrátit. Čtyři z uvedených hypotéz byly potvrzeny, další tři se nepodařilo jednoznačně potvrdit. Hlavním cílem bakalářské práce bylo seznámit se a analyzovat ubytovací a stravovací služby v Bechyni a okolí. Stanovených cílů bylo dosaženo na základě využití metody dotazníkového šetření, řízených rozhovorů, telefonických rozhovorů s pracovníky vybraných zařízení, seznámení se sekundárními daty z odborných publikací, z internetu a dalších zdrojů.cze
dc.format71 s., 5 s. příloh
dc.format71 s., 5 s. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectanalýza stravovacích a ubytovacích služebcze
dc.subjectobchodcze
dc.subjectslužbycze
dc.subjectmarketingcze
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectprimární datacze
dc.subjectsekundární datacze
dc.subjectterénní šetřenícze
dc.subjectřízený rozhovorcze
dc.subjectthe analyse of accomodation and catering serviceseng
dc.subjectbusinesseng
dc.subjectserviceseng
dc.subjectmarketingeng
dc.subjecttourist tradeeng
dc.subjectprimary dateseng
dc.subjectsecondary dateseng
dc.subjectcross-country surveyeng
dc.subjectcontrolled conversationeng
dc.titleAnalýza ubytovacích a stravovacích služeb na Bechyňskucze
dc.title.alternativeThe analyse of accomodation and catering services in the region of Bechyněeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag11933
dc.description.abstract-translatedThe aim of my bachelor work was to analyze the accommodation facilities and the catering establishments in Bechyně and its surroundings. There was disposed the background research, which was concurred by situation analysis, which helped me to investigate the particular questions in more detail. Based on retrieved results I proposed some recommendation which are described in the chapter ‚qNávrhy a doporučení''. In the exordium of my bachelor work I formulated set of working hypotheses, which I tried to confirm or to refuse based on retrieved information. Four of them were confirmed, the other three ones could not be confirmed. As was remarked above the main aim of my work was to analyze the accommodation facilities and the catering establishments in Bechyně and its surroundings. The aim was attained with the aid of the method mentioned in my work.eng
dc.date.accepted2009-05-29
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam