Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPícha, Kamil
dc.contributor.authorPetrovická, Blanka
dc.date.accessioned2021-11-22T12:18:25Z
dc.date.available2021-11-22T12:18:25Z
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009-04-17
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4306
dc.description.abstractBakalářská práce je zahrnuta do řešení výzkumného záměru ZF JU MSM 6007665806. Je výsledkem vlastního výzkumu zaměřeného na analýzu nabídky biopotravin ve veřejném stravování. Průzkum byl proveden v hlavním městě Praze, bylo dotázáno 52 restauračních zařízení. Většina oslovených restaurací biopotraviny nenakupuje, přesto věří, že mají budoucnost ve stravovacím sektoru.cze
dc.format56 s., 4 s. obr. příloh
dc.format56 s., 4 s. obr. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectEkologické zemědělstvícze
dc.subjectbiopotravinycze
dc.subjectmarketingový výzkumcze
dc.subjectdotazovánícze
dc.subjectveřejné stravovánícze
dc.titleAnalýza nabídky biopotravin ve veřejném stravovánícze
dc.title.alternativeAnalysis of the Supply of Biofood in Community Feedingeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag8891
dc.date.accepted2009-05-26
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam