dc.contributor.advisor | Pícha, Kamil | |
dc.contributor.author | Petrovická, Blanka | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:18:25Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:18:25Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.date.submitted | 2009-04-17 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4306 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zahrnuta do řešení výzkumného záměru ZF JU MSM 6007665806. Je výsledkem vlastního výzkumu zaměřeného na analýzu nabídky biopotravin ve veřejném stravování. Průzkum byl proveden v hlavním městě Praze, bylo dotázáno 52 restauračních zařízení. Většina oslovených restaurací biopotraviny nenakupuje, přesto věří, že mají budoucnost ve stravovacím sektoru. | cze |
dc.format | 56 s., 4 s. obr. příloh | |
dc.format | 56 s., 4 s. obr. příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Ekologické zemědělství | cze |
dc.subject | biopotraviny | cze |
dc.subject | marketingový výzkum | cze |
dc.subject | dotazování | cze |
dc.subject | veřejné stravování | cze |
dc.title | Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování | cze |
dc.title.alternative | Analysis of the Supply of Biofood in Community Feeding | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 8891 | |
dc.date.accepted | 2009-05-26 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |