Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorTichá, Lucie
dc.contributor.authorProkešová, Jana
dc.date.accessioned2024-03-12T09:23:57Z
dc.date.available2024-03-12T09:23:57Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-04-16
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43845
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá regionální značkou "TOULAVA regionální produkt", sdruženou v Asociaci regionálních značek (ARZ). Regionální značka certifikuje výrobky i služby a zaručuje jedinečnost, regionální původ, kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí. Cílem práce je zjistit povědomí spotřebitelů o značce, dalším důležitým bodem je zjistit názor držitelů značky na regionální značku a její certifikaci. Ke sběru dat byl využit kvantitativní výzkum, metoda dotazníkového šetření v regionu. Praktická část charakterizuje region Toulava a regionální značku, dále jsou zde vyhodnoceny výsledky vyplývající z výzkumu. V závěru práce jsou uvedeny návrhy na zlepšení povědomí o značce.cze
dc.format60 s. (13 171 znaků).
dc.format60 s. (13 171 znaků).
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectRegionální značkacze
dc.subjectregionální značka "TOULAVA regionální produkt"cze
dc.subjectpovědomí o značcecze
dc.subjectkvantitativní výzkumcze
dc.subjectturistická destinace Toulava.cze
dc.subjectRegional brandeng
dc.subjectregional brand "TOULAVA regional product"eng
dc.subjectbrand awarenesseng
dc.subjectquantitative researcheng
dc.subjecttourist destination Toulava.eng
dc.titleVybraná značka kvality v oblasti cestovního ruchucze
dc.title.alternativeSelected quality mark in the tourism areaeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag59287
dc.description.abstract-translatedThe bachelor's thesis deals with the regional brand "TOULAVA regional product", associated with the Association of Regional Brands (ARZ). The regional brand certifies products and services and guarantees uniqueness, regional origin, quality and environmental friendliness. The aim of the work is to find out the consumer awareness of the brand, another important point is to find out the opinion of brand holders on the regional brand and its certification. Quantitative research, a method of a questionnaire survey in the region, was used to collect data. The practical part characterizes the Toulava region and the regional brand, and the results resulting from the research are evaluated here. At the end of the work are suggestions for improving brand awareness.eng
dc.date.accepted2021-10-11
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam