Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPech, Martin
dc.contributor.authorKopová, Alena
dc.date.accessioned2024-03-12T09:25:22Z
dc.date.available2024-03-12T09:25:22Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-04-16
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43977
dc.description.abstractTato diplomová práce se zabývá trhem minipivovarů v České republice. Hlavním cílem je provedení analýzy trhu minipivovarů v ČR se zaměřením na určení charakteristik odvětví a hlavních specifik tohoto typu podnikání. Z tohoto cíle byly odvozeny dílčí cíle zaměřené na mikrookolí podniku, marketingové nástroje a vliv koronaviru na minipivovary. Praktická část vychází z literární rešerše, která obsahuje teoretické poznatky z oblasti trhu, podnikání malých a středních podniků, vnějšího a vnitřního okolí podniku, ale také z oblasti pivovarnictví. Základem praktické části je dotazníkové šetření provedené mezi minipivovary a jeho podrobné vyhodnocení. Následuje diskuse výsledků a vyhodnocení hypotéz, které je založené na provedených statistických testech zkoumající závislosti mezi charakteristikami podniků a odpověďmi vybraných otázek. Nakonec jsou uvedena doporučení pro stávající i nově vznikající podniky.cze
dc.format75
dc.format75
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectminipivovarcze
dc.subjecttrhcze
dc.subjectodvětvícze
dc.subjectmikrookolícze
dc.subjectmarketingcze
dc.subjectkoronaviruscze
dc.subjectdotazníkcze
dc.subjectmicrobreweryeng
dc.subjectmarketeng
dc.subjectindustryeng
dc.subjectmicroenvironmenteng
dc.subjectmarketingeng
dc.subjectcoronaviruseng
dc.subjectquestionnaireeng
dc.titleTrh minipivovarů v České republicecze
dc.title.alternativeMicrobrewery market in the Czech Republiceng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag60028
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis deals with the market of microbreweries in the Czech Republic. The main goal is to analyse the market of microbreweries in the Czech Republic with a focus on determining the characteristics of the industry and the main specifics of this type of business. From this goal, sub-goals focused on the company's micro-environment, marketing tools and the influence of coronavirus on microbreweries were derived. The practical part is based on a literature search, which contains theoretical knowledge from the market, business of small and medium-sized enterprises, external and internal environment of the company, but also from the field of brewing. The basis of the practical part is a questionnaire survey conducted between microbreweries and its detailed evaluation. The following is a discussion of the results and evaluation of the hypotheses, which is based on the performed statistical tests examining the dependencies between the characteristics of companies and the answers to selected questions. Finally, recommendations for existing and start-ups are given.eng
dc.date.accepted2021-06-08
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineŘízení a ekonomika podnikucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam