dc.contributor.advisor | Maříková, Monika | |
dc.contributor.author | Kinkorová, Nikola | |
dc.date.accessioned | 2025-03-06T07:41:27Z | |
dc.date.available | 2025-03-06T07:41:27Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.date.submitted | 2022-04-14 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/45796 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá podnikatelským záměrem. Cílem práce je vytvoření podnikatelského záměru, konkrétně na otevření nové cukrárny. Hlavním cílem je posouzení, zda je otevření Lásky reálné. Dalším cílem je zjistit, jaké finance budou potřeba na otevření a provoz. V teoretické části jsou popsány základní pojmy týkající se dané problematiky. K napsání teoretické části je využito prostudování odborné literatury a zkušeností získaných studiem na Jihočeské univerzitě. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský záměr, obsahující popis produktů, zákazníků a konkurence. Také jsou zpracovány kalkulace jednotlivých produktů. Ke zpracování praktické části je využito vlastních zkušeností, strukturovaný rozhovor s majitelkou kavárny a strukturovaný dotazník. Ke zjištění silných a slabých stránek podniku je využita SWOT analýza. | cze |
dc.format | 78 s. (121 249 znaků) | |
dc.format | 78 s. (121 249 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | podnikatelský záměr | cze |
dc.subject | podnik | cze |
dc.subject | podnikatel | cze |
dc.subject | finanční plán | cze |
dc.subject | SWOT analýza | cze |
dc.subject | založení podniku | cze |
dc.subject | business plan | eng |
dc.subject | business | eng |
dc.subject | businessman | eng |
dc.subject | financial plan | eng |
dc.subject | SWOT analysis | eng |
dc.subject | starting a business | eng |
dc.title | Tvorba podnikatelského záměru | cze |
dc.title.alternative | Business plan | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 64101 | |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis deals with the business plan. The aim of the work is to create a business plan, specifically to open a new confectionery. The main goal is to assess whether the opening of Láska is realistic. Another goal is to find out what finances will be needed to open and operate. The theoretical part describes the basic concepts related to the issue. To write the theoretical part, the study of professional literature and experience gained from studying at the University of South Bohemia is used. The practical part deals with a specific business plan, containing a description of products, customers and competitors. Calculations of individual products are also processed. Our own experience, a structured interview with the owner of the café and a structured questionnaire are used to process the practical part. A SWOT analysis is used to identify the strengths and weaknesses of the company. | eng |
dc.date.accepted | 2022-05-24 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Ekonomika a management | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |