dc.contributor.advisor | Švec, Roman | |
dc.contributor.author | Nováková, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:34:42Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:34:42Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.date.submitted | 2010-05-14 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4639 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce analyzuje trh ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Veselí nad Lužnicí pro specifickou skupinu klientů - účastníky kongresového cestovního ruchu. Cílem práce je navrhnout zajištění provozu ubytovacího a stravovacího zařízení včetně zvláštností pro vybraný segment klientů. Data získaná dotazníkovým šetřením, řízenými rozhovory, pozorováním i zjištěnými sekundárními údaji napomohla odhalit nedostatky v dané oblasti. Na základě zjištěných údajů byly navrženy možné změny pro provoz v konkrétních ubytovacích a stravovacích zařízeních pro daný segment hostů. | cze |
dc.format | 72 s., 37 s. příloh | |
dc.format | 72 s., 37 s. příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | cestovní ruch | cze |
dc.subject | kongresový cestovní ruch | cze |
dc.subject | služby cestovního ruchu | cze |
dc.subject | ubytovací služby | cze |
dc.subject | stravovací služby | cze |
dc.subject | tourism | eng |
dc.subject | Congress Tourism | eng |
dc.subject | Tourism Services | eng |
dc.subject | accommodation services | eng |
dc.subject | catering services | eng |
dc.title | Návrh zajištění provozu v ubytovacích a stravovacích zařízeních pro specifickou skupinu klientů v oblasti Veselí nad Lužnicí | cze |
dc.title.alternative | Proposal to ensure the operation of the accommodation and catering business for specific client groups in the area of Veseli nad Lužnicí | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 14905 | |
dc.description.abstract-translated | Bachelor thesis analyzes the market for accommodation and catering services in the area Veselí nad Lužnicí for a specific client group, for members of congress tourism. The goal is to design ensure the operation of the accommodation and catering business, including the peculiarities of the selected for this segment of clients. Data obtained by questionnaire survey, controlled interviews, observation and the observed secondary data helped reveal weaknesses in the area. Based on the observed data have been proposed for possible changes in the operation of the specific accommodation and catering facilities for this client group. | eng |
dc.date.accepted | 2010-06-03 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |