Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠvec, Roman
dc.contributor.authorNováková, Lucie
dc.date.accessioned2021-11-22T12:34:42Z
dc.date.available2021-11-22T12:34:42Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4639
dc.description.abstractBakalářská práce analyzuje trh ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Veselí nad Lužnicí pro specifickou skupinu klientů - účastníky kongresového cestovního ruchu. Cílem práce je navrhnout zajištění provozu ubytovacího a stravovacího zařízení včetně zvláštností pro vybraný segment klientů. Data získaná dotazníkovým šetřením, řízenými rozhovory, pozorováním i zjištěnými sekundárními údaji napomohla odhalit nedostatky v dané oblasti. Na základě zjištěných údajů byly navrženy možné změny pro provoz v konkrétních ubytovacích a stravovacích zařízeních pro daný segment hostů.cze
dc.format72 s., 37 s. příloh
dc.format72 s., 37 s. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectkongresový cestovní ruchcze
dc.subjectslužby cestovního ruchucze
dc.subjectubytovací službycze
dc.subjectstravovací službycze
dc.subjecttourismeng
dc.subjectCongress Tourismeng
dc.subjectTourism Serviceseng
dc.subjectaccommodation serviceseng
dc.subjectcatering serviceseng
dc.titleNávrh zajištění provozu v ubytovacích a stravovacích zařízeních pro specifickou skupinu klientů v oblasti Veselí nad Lužnicícze
dc.title.alternativeProposal to ensure the operation of the accommodation and catering business for specific client groups in the area of Veseli nad Lužnicíeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag14905
dc.description.abstract-translatedBachelor thesis analyzes the market for accommodation and catering services in the area Veselí nad Lužnicí for a specific client group, for members of congress tourism. The goal is to design ensure the operation of the accommodation and catering business, including the peculiarities of the selected for this segment of clients. Data obtained by questionnaire survey, controlled interviews, observation and the observed secondary data helped reveal weaknesses in the area. Based on the observed data have been proposed for possible changes in the operation of the specific accommodation and catering facilities for this client group.eng
dc.date.accepted2010-06-03
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam