Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠvec, Roman
dc.contributor.authorMartínková, Zuzana
dc.date.accessioned2021-11-22T12:34:43Z
dc.date.available2021-11-22T12:34:43Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4641
dc.description.abstractCílem bakalářské práce bylo zanalyzovat trh ubytovacích a stravovacích zařízení ve vymezené oblasti Klatovsko, zjistit počet těchto zařízení a úroveň poskytovaných služeb. Pro zhodnocení stávající situace bylo provedeno dotazníkové šetření mezi návštěvníky ubytovacích zařízení na Klatovsku a řízený rozhovor s majitelkou hotelu a vedoucí informačního centra. Jako doplňková forma výzkumu byla použita metoda pozorování. Tyto informace se staly podkladem pro zpracování syntézy údajů, která měla za úkol naznačit celkovou situaci v oblasti. Vyplynulo z ní též několik problémů vyskytujících se v oboru cestovní ruch. Důležitou částí práce bylo stanovit návrhy a doporučení pro zkvalitnění a rozvoj ubytovacích a stravovacích služeb na Klatovsku.cze
dc.format75 s., 14 s. příloh
dc.format75 s., 14 s. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectslužby cestovního ruchucze
dc.subjectubytovací službycze
dc.subjectstravovací službycze
dc.subjecthotelcze
dc.subjectrestauracecze
dc.subjectnávrhycze
dc.subjectdoporučenícze
dc.subjectKlatovskocze
dc.subjectKlatovycze
dc.subjecttourismeng
dc.subjecttourism serviceseng
dc.subjectaccommodation serviceseng
dc.subjectcatering facilitieseng
dc.subjecthoteleng
dc.subjectrestauranteng
dc.subjectsuggestionseng
dc.subjectintroductionseng
dc.subjectKlatovskoeng
dc.subjectKlatovyeng
dc.titleAnalýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Klatovskocze
dc.title.alternativeAnalysis of accommodation and catering services in the area Klatovskoeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag14907
dc.description.abstract-translatedThe aim of this bachelor thesis was to analyse the offer of accommodation and catering facilities on the market within the area of the town of Klatovy, to find out the number of these facilities and the standard of offered services. The evaluation of the situation was accomplished on the basis of questionnaires submitted to the visitors of the accommodation facilities in the area of interest, including also governed interviews with a hotel owner and the director of information centre. Observation method was used as a supplementary research form. The obtained information became a basis for the data synthesis which indicates the overall situation in the area. The synthesis also yielded definitions of a few problems occurring in tourism. An important part of the thesis consists in defining proposals and recommendations aimed at the improvement and development of the catering and accommodation services in the area of Klatovy.eng
dc.date.accepted2010-06-03
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam