dc.contributor.advisor | Švec, Roman | |
dc.contributor.author | Martínková, Zuzana | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:34:43Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:34:43Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.date.submitted | 2010-05-14 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4641 | |
dc.description.abstract | Cílem bakalářské práce bylo zanalyzovat trh ubytovacích a stravovacích zařízení ve vymezené oblasti Klatovsko, zjistit počet těchto zařízení a úroveň poskytovaných služeb. Pro zhodnocení stávající situace bylo provedeno dotazníkové šetření mezi návštěvníky ubytovacích zařízení na Klatovsku a řízený rozhovor s majitelkou hotelu a vedoucí informačního centra. Jako doplňková forma výzkumu byla použita metoda pozorování. Tyto informace se staly podkladem pro zpracování syntézy údajů, která měla za úkol naznačit celkovou situaci v oblasti. Vyplynulo z ní též několik problémů vyskytujících se v oboru cestovní ruch. Důležitou částí práce bylo stanovit návrhy a doporučení pro zkvalitnění a rozvoj ubytovacích a stravovacích služeb na Klatovsku. | cze |
dc.format | 75 s., 14 s. příloh | |
dc.format | 75 s., 14 s. příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | cestovní ruch | cze |
dc.subject | služby cestovního ruchu | cze |
dc.subject | ubytovací služby | cze |
dc.subject | stravovací služby | cze |
dc.subject | hotel | cze |
dc.subject | restaurace | cze |
dc.subject | návrhy | cze |
dc.subject | doporučení | cze |
dc.subject | Klatovsko | cze |
dc.subject | Klatovy | cze |
dc.subject | tourism | eng |
dc.subject | tourism services | eng |
dc.subject | accommodation services | eng |
dc.subject | catering facilities | eng |
dc.subject | hotel | eng |
dc.subject | restaurant | eng |
dc.subject | suggestions | eng |
dc.subject | introductions | eng |
dc.subject | Klatovsko | eng |
dc.subject | Klatovy | eng |
dc.title | Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Klatovsko | cze |
dc.title.alternative | Analysis of accommodation and catering services in the area Klatovsko | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 14907 | |
dc.description.abstract-translated | The aim of this bachelor thesis was to analyse the offer of accommodation and catering facilities on the market within the area of the town of Klatovy, to find out the number of these facilities and the standard of offered services. The evaluation of the situation was accomplished on the basis of questionnaires submitted to the visitors of the accommodation facilities in the area of interest, including also governed interviews with a hotel owner and the director of information centre. Observation method was used as a supplementary research form. The obtained information became a basis for the data synthesis which indicates the overall situation in the area. The synthesis also yielded definitions of a few problems occurring in tourism. An important part of the thesis consists in defining proposals and recommendations aimed at the improvement and development of the catering and accommodation services in the area of Klatovy. | eng |
dc.date.accepted | 2010-06-03 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |