dc.contributor.advisor | Jaderná, Eva | |
dc.contributor.author | Švarcová, Michaela | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:35:53Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:35:53Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.date.submitted | 2010-09-10 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4723 | |
dc.description.abstract | Cílem bakalářské práce bylo zanalyzovat využití regionální značky Šumava originální produkt a dopady u výrobců, kteří se zapojili do systému certifikace.
V teoretické části je popsán marketing, marketingové řízení, marketingový mix, strategické řízení značek a regionální značka.
Praktická část je založena na systému řízených rozhovorů s výrobci. Cílem bylo zjistit přínosy značky, oceňované prvky promotion a celkovou spokojenost se značkou. Na základě výsledků bylo navrženo několik možností, jak zlepšit informovanost o značce
a marketingovou komunikaci. | cze |
dc.format | 68 s., 12 s. příloh | |
dc.format | 68 s., 12 s. příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | marketing | cze |
dc.subject | marketingový mix | cze |
dc.subject | marketingové řízení | cze |
dc.subject | regionální značka | cze |
dc.subject | marketing | eng |
dc.subject | marketing mix | eng |
dc.subject | marketing operating | eng |
dc.subject | regional brand | eng |
dc.title | Analýza využití regionální značky u vybraných producentů v oblasti Šumava | cze |
dc.title.alternative | The analyse of exploitation the regional brand by chosen producents in the region of Šumava | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 15115 | |
dc.description.abstract-translated | The main goal of the bachelor thesis was analyzed the regional brand Šumava The Original Product and impacts of producers, who are joined the process of certification.
Marketing, marketing operating, marketing mix, the brand operating and regional brand are described in the teoretic part.
Practical part is based on system of conversation with producers. The goal were find out contributes, main estimated elemnts of promotion and satisfaction with the brand. On the basic of results were suggested several proposals, how to improve knowledge about the brand and its promotion. | eng |
dc.date.accepted | 2010-10-13 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |