Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorToušek, Radek
dc.contributor.authorVigh, Ladislav
dc.date.accessioned2021-11-22T12:36:06Z
dc.date.available2021-11-22T12:36:06Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4735
dc.description.abstractHlavním cílem bakalářské práce je analýza podmínek a přístupů pro implementaci Mezinárodního potravinového standardu pro logistiku potravin (Intermational Food Standard - IFS Logistic) ve vybrané firmě včetně analýzy vlivu na provádění logistických operací.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectLogistikacze
dc.subjectIFS Logisticcze
dc.subjectstandardcze
dc.subjectHACCP.cze
dc.subjectLogisticeng
dc.subjectIFS Logisticeng
dc.subjectInternational Food Standardeng
dc.subjectHACCP.eng
dc.titleImplementace International Food Standard (IFS Logistic) v logistice potravincze
dc.title.alternativeImplementation of International Food Standard (IFS Logistic) in food logisticseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag15149
dc.description.abstract-translatedMain objective of the Bachelor's thesis is an analysis of conditions and approaches for implementation of the International Food Standard - IFS Logistic in food-processing industry, including analysis of an effect on carrying out logistic operations.eng
dc.date.accepted2010-06-04
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam