Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPícha, Kamil
dc.contributor.authorJedličková, Klára
dc.date.accessioned2021-11-22T12:36:20Z
dc.date.available2021-11-22T12:36:20Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4747
dc.description.abstractCílem práce je provedení anylýzy nabídky biopotravin ve stravování mimo domov. Veškeré informace byly získány dotazováním, následně zpracovány a vyhodnoceny. Na závěr jsem navrhla několik řešení na zlepšení situace.cze
dc.format62 s., 5 s příloh,
dc.format62 s., 5 s příloh,
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectanalýza trhucze
dc.subjectbiopotravinycze
dc.subjectnabídka biopotravincze
dc.subjectmarketingový výzkumcze
dc.subjectveřejné stravovánícze
dc.subjectmarket analysiseng
dc.subjectbiofoodeng
dc.subjectsupply of biofoodeng
dc.subjectmarketing researcheng
dc.subjectoutdoor boardingeng
dc.titleAnalýza nabídky biopotravin ve stravování mimo domovcze
dc.title.alternativeAnalysis of the Supply of Biofood in Outdoor Boardingeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag15174
dc.description.abstract-translatedThe goal is the implementation analysis offer organic food in meals away from home. Any information obtained by asking, then processed and evaluated. In conclusion, I proposed several solutions to improve the situation.eng
dc.date.accepted2010-06-03
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam