Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPícha, Kamil
dc.contributor.authorVoříšková, Jaroslava
dc.date.accessioned2021-11-22T12:36:25Z
dc.date.available2021-11-22T12:36:25Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4751
dc.description.abstractTato práce se zabývá analýzou nabídky biopotravin ve stravování mimo domov. Hlavním cílem této práce je zjistit situaci v pražských restauracích, zda a z jakého důvody nabízejí nebo nenabízejí biopotraviny. Teoretická část obsahuje základní informace týkající se problematiky biopotravin, její produkce, způsobu kontroly a porovnání cen biopotravin a konvenčních potravin. Jsou zde také uvedeny metody a techniky marketingového výzkumu. Praktická část je rozdělena na dvě části. V první části byly vyhodnoceny otázky dotazníku. Tento dotazník byl provedený v rámci marketingového výzkumu. Druhá část obsahovala vyhodnocení stanovených hypotéz.cze
dc.format55 s.
dc.format55 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectEkologické zemědělstvícze
dc.subjectbiopotravinycze
dc.subjectbioproduktcze
dc.subjectgastronomiecze
dc.subjectmarketingový výzkumcze
dc.subjectdotazníkcze
dc.subjectOrganic farmingeng
dc.subjectorganic foodeng
dc.subjectorganic producteng
dc.subjectgastronomyeng
dc.subjectmarketing researcheng
dc.subjectquestionnaire.eng
dc.titleAnalýza nabídky biopotravin ve stravování mimo domovcze
dc.title.alternativeAnalysis of the Supply of Biofood in Outdoor Boardingeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag15179
dc.description.abstract-translatedThis bachelor's thesis concerns the analysis of the organic food offer in out of home catering. It's main aim is to find out the situation at Prague's restaurants, whether and because of which reason they offer or do not offer the organic food. The theoretical part contains the basic information concerning the problems of organic food, its production, labelling, way of control of ecological farmers and the comparison of prices between the organic and traditional food.There are also described the methods and techniques of the marketing research. The practical section is divided into two parts. In the first part the tasks of the questionnaire have been evaluated. This questionnaire was carried out in the frame of the marketing research. The second part contains the assessment of the specified hypotheses.eng
dc.date.accepted2010-06-04
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam