Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠkodová Parmová, Dagmar
dc.contributor.authorAntoňů, František
dc.date.accessioned2021-11-22T12:38:24Z
dc.date.available2021-11-22T12:38:24Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-09-10
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4839
dc.description.abstractHlavním cílem práce "Zážitková turistika s využitím kulturního a historického dědictví" je vytvořit návrh Návštěvnického centra curku a sladkostí v Dačicích. Zde byla v roce 1843 vyrobena první kostka cukru na světě. Součástí Návštěvnického centra je interaktivní expozice (např. výroba cukru, historie cukru), zážitkový workshop a obchod s výrobky a suvenýry. Na začátku práce je úvod. Dále je popsána metodika práce a cíle práce. Dílčími cíly jsou analýza cestovního rucu (analýza návštěvnosti, profil možného návštěvníka, analýza silných a slabých stránek) a návrh nového produktu cestovního ruchu, vč. propagační kampaně a ekonomického rozboru.cze
dc.format58
dc.format58
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectzážitková turistikacze
dc.subjectprodukt cestovního ruchucze
dc.subjectanalýza cestovního ruchucze
dc.subjectnávštěvnické centrumcze
dc.subjectexperience tourism/tourism of eventseng
dc.subjecttourism producteng
dc.subjectanalysis of tourismeng
dc.subjectvisitor centreeng
dc.titleZážitková turistika s využitím kulturního a historického dědictvícze
dc.title.alternativeExperience tourism with use cultural and historical heritageeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag9889
dc.description.abstract-translatedThe main aim of this thesis ?Experience tourism with use cultural and historical heritage? is to produce proposal to ?Visitor centre of sugar and sweets? in Dačice. There was produced the first cube of sugar in the world in this town in 1843. Parts of the ?Visitor centre of sugar and sweets? are interactive exhibition (for example sugar production, history of sugar), experiential workshop and souvenir shop. At the beginning of thesis there is an introduction. Further there is described methodology of work and there are given aims. Partial aims are analysis of tourism in Dačice (part of those analyses is also analysis of attendance, the profile of potential visitor and the analysis of strengths and weaknesses) and the proposal of new product in the area of experience tourism incl. promotional campaign and economic analysis of proposal.eng
dc.date.accepted2010-10-13
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam