dc.contributor.advisor | Škodová Parmová, Dagmar | |
dc.contributor.author | Antoňů, František | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:38:24Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:38:24Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.date.submitted | 2010-09-10 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/4839 | |
dc.description.abstract | Hlavním cílem práce "Zážitková turistika s využitím kulturního a historického dědictví" je vytvořit návrh Návštěvnického centra curku a sladkostí v Dačicích. Zde byla v roce 1843 vyrobena první kostka cukru na světě. Součástí Návštěvnického centra je interaktivní expozice (např. výroba cukru, historie cukru), zážitkový workshop a obchod s výrobky a suvenýry.
Na začátku práce je úvod. Dále je popsána metodika práce a cíle práce. Dílčími cíly jsou analýza cestovního rucu (analýza návštěvnosti, profil možného návštěvníka, analýza silných a slabých stránek) a návrh nového produktu cestovního ruchu, vč. propagační kampaně a ekonomického rozboru. | cze |
dc.format | 58 | |
dc.format | 58 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | zážitková turistika | cze |
dc.subject | produkt cestovního ruchu | cze |
dc.subject | analýza cestovního ruchu | cze |
dc.subject | návštěvnické centrum | cze |
dc.subject | experience tourism/tourism of events | eng |
dc.subject | tourism product | eng |
dc.subject | analysis of tourism | eng |
dc.subject | visitor centre | eng |
dc.title | Zážitková turistika s využitím kulturního a historického dědictví | cze |
dc.title.alternative | Experience tourism with use cultural and historical heritage | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 9889 | |
dc.description.abstract-translated | The main aim of this thesis ?Experience tourism with use cultural and historical heritage? is to produce proposal to ?Visitor centre of sugar and sweets? in Dačice. There was produced the first cube of sugar in the world in this town in 1843. Parts of the ?Visitor centre of sugar and sweets? are interactive exhibition (for example sugar production, history of sugar), experiential workshop and souvenir shop.
At the beginning of thesis there is an introduction. Further there is described methodology of work and there are given aims.
Partial aims are analysis of tourism in Dačice (part of those analyses is also analysis of attendance, the profile of potential visitor and the analysis of strengths and weaknesses) and the proposal of new product in the area of experience tourism incl. promotional campaign and economic analysis of proposal. | eng |
dc.date.accepted | 2010-10-13 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |