Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠvec, Roman
dc.contributor.authorDoskočilová, Eliška
dc.date.accessioned2021-11-22T12:56:40Z
dc.date.available2021-11-22T12:56:40Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-05-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5133
dc.description.abstractPráce se věnuje analýze trhu stravovací služeb v oblasti Blatensko a zkoumá možnosti zavedení regionálního produktu cestovního ruchu v dané oblasti. Další oblastí zájmu této práce je analýza cateringu na zámku Lnáře.cze
dc.format64
dc.format64
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectstravovací službycze
dc.subjectcateringcze
dc.subjecthistorická hostinacze
dc.subjecttourismeng
dc.subjectcatering serviceseng
dc.subjectcateringeng
dc.subjecthistorical banqueteng
dc.titleCatering jako součást služeb cestovního ruchucze
dc.title.alternativeCatering as part of tourismeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag18743
dc.description.abstract-translatedThe work focuses on market analysis of catering services in Blatensko region and examines the possibility of establishing a regional tourism product in the area. Another area of interest in this thesis is an analysis of catering at the Castle Lnáře.eng
dc.date.accepted2011-05-30
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam