dc.contributor.advisor | Švec, Roman | |
dc.contributor.author | Hájková, Hana | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:56:40Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:56:40Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.date.submitted | 2011-05-27 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5134 | |
dc.description.abstract | Téma této bakalářské práce je analýza gastronomických služeb na Českobudějovicku. Sekundární data byla získána z odborné literatury, statistických údajů, internetových zdrojů místní samosprávy a organizací cestovního ruchu. Primární data byla získána díky dotazníkovému šetření, řízených rozhovorů a vlastního pozorování. Hlavním cílem bylo zanalyzovat úroveň gastronomických služeb v této oblasti a poté navrhnout možná opatření ke zlepšení cestovního ruchu a gastronomických služeb. | cze |
dc.format | 73 s. | |
dc.format | 73 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Potřeba | cze |
dc.subject | produkt | cze |
dc.subject | služba | cze |
dc.subject | cestovní ruch | cze |
dc.subject | stravovací služby | cze |
dc.subject | produkt stravovacích služeb | cze |
dc.subject | Need | eng |
dc.subject | product | eng |
dc.subject | service | eng |
dc.subject | tourism | eng |
dc.subject | catering services | eng |
dc.subject | product of catering services | eng |
dc.title | Analýza gastronomických služeb v oblasti Českobudějovicka | cze |
dc.title.alternative | Analysis of catering services in area Českobudějovicko | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 18744 | |
dc.description.abstract-translated | The topic of this bachelors work is analyse of catering services in the area of České Budějovice. Secondary data have been studied through technical literature, statistic data, internet data of local self-government and organisations of tourism. Primary data have been studied thanks to questionnaire research, interviews and observation. The main aim is to analyse the level of catering services in this area and after that suggest the improvement of tourism and catering sevices. | eng |
dc.date.accepted | 2011-05-30 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |