dc.contributor.advisor | Švec, Roman | |
dc.contributor.author | Adamíková, Kateřina | |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T14:08:37Z | |
dc.date.available | 2021-11-24T14:08:37Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5631 | |
dc.description.abstract | Práce se věnuje analýze geografického okolí zkoumaného zařízení a analýze konkurenčních minipivovarů v okolí zkoumaného zařízení. Dále se práci zabývá analýzou provozu a prvků řízení zkoumaného zařízení. Informace jsem získávala nejen ze sekundárních zdrojů, ale také pomocí řízených rozhovorů s vedením podniku a jeho zaměstnanci. Zajímala jsem se o strukturu klientely podniku, potřebu inovace produktu, podílení se zaměstnanců na řízení společnosti a vnitropodnikovou komunikaci. Na základě těchto informací jsem navrhla inovativní opatření - speciální týdenní menu s kalkulací a věrnostním systémem a zlepšení vnitropodnikové komunikace. | cze |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | hospitality industry | cze |
dc.subject | stravovací služby | cze |
dc.subject | stravovací zařízení | cze |
dc.subject | minipivovar | cze |
dc.subject | hospitality industry | eng |
dc.subject | catering services | eng |
dc.subject | catering facilities | eng |
dc.subject | microbrewery | eng |
dc.title | Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze | cze |
dc.title.alternative | Operation and management of the brewery and restaurant U Fleků in Prague | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 23276 | |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis deals with analyse of the geographical area and analysis of competing microbreweries in the area. Thesis analyzes the operation and management. Information I gained not only from secondary sources, but also use of interviews with management and employees. I was interested in the structure of the clientele, the need for product innovation, employee participation in corporate governance and internal communications. Based on this information, I designed innovations - special weekly menu, calculation and loyalty system and improve internal communication. | eng |
dc.date.accepted | 2012-05-28 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |