dc.contributor.advisor | Krninská, Růžena | |
dc.contributor.author | Šuster, Filip | |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T14:27:27Z | |
dc.date.available | 2021-11-24T14:27:27Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6079 | |
dc.description.abstract | Cílem bakalářské práce bylo analyzovat podnikovou kulturu vybraného podniku a určit, jaký má vliv na své zaměstnance a zákazníky. Pro každou z těchto skupin byl vytvořen dotazník schopný tento vliv analyzovat na celkové úrovni, na úrovni subkultur a na úrovni faktorů, které tyto subkultury ovlivňují. Z provedené analýzy podnikové kultury je patrná stabilita, udržitelnost a současné správné směřování. Při hlubším zkoumání jednotlivých skupin zaměstnanců a zákazníků se však projevuje určitý prostor pro zlepšení. | cze |
dc.format | 79 s. | |
dc.format | 79 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Kultura | cze |
dc.subject | organizační kultura | cze |
dc.subject | podniková kultura | cze |
dc.subject | zákazník | cze |
dc.subject | zaměstnanec | cze |
dc.subject | řízení podniku | cze |
dc.subject | řízení lidských zdrojů. | cze |
dc.subject | Culture | eng |
dc.subject | organizational culture | eng |
dc.subject | corporate culture | eng |
dc.subject | customer | eng |
dc.subject | employee | eng |
dc.subject | management | eng |
dc.subject | human resource management. | eng |
dc.title | Vliv podnikové kultury na zaměstnance a zákazníky | cze |
dc.title.alternative | A corporate culture and its influence on employees and customers | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 28134 | |
dc.description.abstract-translated | The aim of this thesis was to analyse a corporate culture of a selected company and determine, what influence it has on its employees and customers. For each of these groups, a questionnaire was created, that was able to analyse this influence on the overall level, at the level of subcultures and at the level of factors that influence these subcultures. Result of the analysis is that the corporate culture is sustainable, stable and seems to have the proper direction. However, a closer examination of the groups of employees and customers reveals a certain room for improvements. | eng |
dc.date.accepted | 2013-05-30 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Řízení a ekonomika podniku | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |