dc.contributor.advisor | Maršík, Martin | |
dc.contributor.author | Strouhalová, Simona | |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T14:28:42Z | |
dc.date.available | 2021-11-24T14:28:42Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6183 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá drůbežím masem, vývojem jeho cen a vlivy, které na ně působí. Teoretická část pojednává o významnosti masa pro lidský organismus a spotřebě masa. V metodice práce jsou podrobně rozebrány vzorečky a statistické metody, které jsme použili v praktické části. Závěr práce se potom zabývá konečnou cenou drůbežího masa a faktory, které ovlivňují její výši. Drůbeží maso splňuje nejvýznamnější požadavek spotřebitelů - vysoká kvalita za nízkou cenu. Nicméně v posledních letech cena drůbežího masa neustále roste. Důvody jsou blíže rozebrány v části praktické. | cze |
dc.format | 40 s. (58 529 znaků) | |
dc.format | 40 s. (58 529 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | drůbeží maso | cze |
dc.subject | spotřeba masa | cze |
dc.subject | konečná cena drůbežího masa | cze |
dc.subject | poultry meat | eng |
dc.subject | consumption of the meat | eng |
dc.subject | final price of poultry meat | eng |
dc.title | Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - drůbežího masa. | cze |
dc.title.alternative | The economic result of the holding, depending on the price - poultry meat | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 28784 | |
dc.description.abstract-translated | This thesis deals with the development of poultry meat the development of prices and factors that influence them. The theoretical part discusses the importance of meat for humans and consumption of meat. Statistical methods and formulars, that we used in the practical part, are analysed in methodology. The conclusion deals with the final price of poultry meat and factors that influence the amount. Poultry meat satisfies the most important requirement of consumers - high quality for a low price. Nevertheless the price of poultry meat growth, in recent years. The reasons are further discussed in the practical part. | eng |
dc.date.accepted | 2013-06-03 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Účetnictví a finanční řízení podniku | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |