Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMaršík, Martin
dc.contributor.authorStrouhalová, Simona
dc.date.accessioned2021-11-24T14:28:42Z
dc.date.available2021-11-24T14:28:42Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6183
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá drůbežím masem, vývojem jeho cen a vlivy, které na ně působí. Teoretická část pojednává o významnosti masa pro lidský organismus a spotřebě masa. V metodice práce jsou podrobně rozebrány vzorečky a statistické metody, které jsme použili v praktické části. Závěr práce se potom zabývá konečnou cenou drůbežího masa a faktory, které ovlivňují její výši. Drůbeží maso splňuje nejvýznamnější požadavek spotřebitelů - vysoká kvalita za nízkou cenu. Nicméně v posledních letech cena drůbežího masa neustále roste. Důvody jsou blíže rozebrány v části praktické.cze
dc.format40 s. (58 529 znaků)
dc.format40 s. (58 529 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectdrůbeží masocze
dc.subjectspotřeba masacze
dc.subjectkonečná cena drůbežího masacze
dc.subjectpoultry meateng
dc.subjectconsumption of the meateng
dc.subjectfinal price of poultry meateng
dc.titleHospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - drůbežího masa.cze
dc.title.alternativeThe economic result of the holding, depending on the price - poultry meateng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag28784
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with the development of poultry meat the development of prices and factors that influence them. The theoretical part discusses the importance of meat for humans and consumption of meat. Statistical methods and formulars, that we used in the practical part, are analysed in methodology. The conclusion deals with the final price of poultry meat and factors that influence the amount. Poultry meat satisfies the most important requirement of consumers - high quality for a low price. Nevertheless the price of poultry meat growth, in recent years. The reasons are further discussed in the practical part.eng
dc.date.accepted2013-06-03
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineÚčetnictví a finanční řízení podnikucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam