dc.contributor.advisor | Vrchota, Jaroslav | |
dc.contributor.author | Mandrla, Pavel | |
dc.date.accessioned | 2021-11-25T06:30:23Z | |
dc.date.available | 2021-11-25T06:30:23Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2014-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/6624 | |
dc.description.abstract | Tématem této bakalářské práce je vytvoření právě takového podnikatelského plánu, který by dokázal poskytnout dostatek informací nejen samotnému podnikateli, ale i potencionálním poskytovatelům kapitálu. Tudíž bylo zapotřebí stanovit si podnik, ze kterého bude dokument vycházet. Pro potřeby této práce bylo zvoleno založení podniku, jehož předmětem podnikání bude hostinská činnost, přesněji se jedná o provoz koktejlového baru.
Hlavním cílem je vytvoření kompletní dokumentace podnikatelského záměru pro podnik zaměřující se na barový provoz. Mezi vedlejší cíle patří seznámení čtenářů s účelem a metodou sestavení podnikatelského plánu, vysvětlení některých odborných pojmů z oboru barové gastronomie a přiblížení podnikatelského prostředí, jenž je charakteristické pro daný předmět podnikání. | cze |
dc.format | 86 s. (112 913 znaků) | |
dc.format | 86 s. (112 913 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Podnikatelský plán | cze |
dc.subject | produkt | cze |
dc.subject | bar | cze |
dc.subject | analýza | cze |
dc.subject | mixologie | cze |
dc.subject | Business plan | eng |
dc.subject | product | eng |
dc.subject | bar | eng |
dc.subject | analysis | eng |
dc.subject | mixology | eng |
dc.title | Tvorba podnikatelského plánu | cze |
dc.title.alternative | Creating a business plan | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 32776 | |
dc.description.abstract-translated | The main objective of this bachelor thesis is the creation of complete documentation of the business plan for the company, focusing on the bar operation. The secondary objectives are description of the purpose and method of writing a business plan, an explanation of some technical terms in the field of gastronomy bar and introduction of the business environment, which is characteristic of the subject business. | eng |
dc.date.accepted | 2014-05-29 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Řízení a ekonomika podniku | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |