Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtumpf, Petr
dc.contributor.authorNěmcová, Klára
dc.date.accessioned2021-11-25T06:47:34Z
dc.date.available2021-11-25T06:47:34Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-17
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/7072
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce bylo zhodnocení primární a sekundární nabídky destinace Prácheňsko, stanovení konkurenční výhody destinace a navržení způsobu jejího prosazování. K analýze současného stavu Prácheňska sloužila primární a sekundární data. Primární data byla získána z dotazníkového šetření, jehož výsledky jsou v práci zpracovány. Dále byly provedeny dva strukturované rozhovory s odborníky, kteří mají zkušenosti v cestovním ruchu na Prácheňsku. Výsledky výzkumu jsou shrnuty v syntéze výsledků a poznatků. Na základě výsledků dotazníkového šetření a strukturovaných rozhovorů byla navržena opatření, která by přispěla k rozvoji cestovního ruchu na Prácheňsku. Jednalo se především o návrh vytvoření značky a loga Prácheňska. Byl vytvořen náčrt oficiálních webových stránek Prácheňska, kde se nacházela nabídka turistických cílů na základě všech smyslů (zrak, čich, sluch, hmat a chuť) a oblastí (Strakonicko, Písecko, Blatensko a Vodňansko), které jsou součástí Prácheňska.cze
dc.format103 (151 982 znaků)
dc.format103 (151 982 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectDestinace Prácheňskocze
dc.subjectdotazníkové šetřenícze
dc.subjectvýsledkycze
dc.subjectprimární a sekundární nabídkacze
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectstrukturované rozhovorycze
dc.subjectPrácheňsko destinationeng
dc.subjectsurveyeng
dc.subjectresultseng
dc.subjectprimary and secondary offereng
dc.subjecttourismeng
dc.subjectstructutred interviewseng
dc.titleDestinace Prácheňsko na trhu cestovního ruchucze
dc.title.alternativeDestination Prácheňsko on the tourism marketeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag37229
dc.description.abstract-translatedThe aim of this work was to evaluate the primary and secondary offer of the Prácheňsko destination, to determine the competitive advantage of the destination and to propose a method of its implementation. Primary and secondary data were used to analyse the current situation of the Prácheňsko Region. Primary data were obtained from the survey, the results of which areelaborated in this work. Two structured interviews with experts, who have experience with the tourism in Prácheňsko, were also conducted. The results of the researchare summarized in the synthesis of the results and findings. On the basis of the results of the survey and structured interviews, measures were proposed that would contribute to the developmentof the tourism in Prácheňsko. It essentially concerned aproposal to createabrand and a logo of Prácheňsko. A draft of the official website of Prácheňsko was created with an offer of tourist destinations based on the use of all thesenses (sight, smell, hearing, touch and taste) and the areas(Strakonicko, Písecko, BlatenskoandVodňansko) that are part of Prácheňsko.eng
dc.date.accepted2015-05-28
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam