dc.contributor.author | Honzlová, A. | cze |
dc.contributor.author | Čurdová, H. | cze |
dc.contributor.author | Šimek, B. | cze |
dc.contributor.author | Másílko, J. | cze |
dc.contributor.author | Příborský, Josef | cze |
dc.contributor.author | Velíšek, Josef | cze |
dc.contributor.author | Mráz, Jan | cze |
dc.contributor.author | Schebestová, L. | cze |
dc.date.accessioned | 2021-05-05T06:18:50Z | |
dc.date.available | 2021-05-05T06:18:50Z | |
dc.date.issued | 2020 | cze |
dc.identifier.issn | 1210-4086 | cze |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/786 | |
dc.description.abstract | Článek shrnuje informace z workshopu ,,Sledování kvality masa sladkovodních ryb a výrobků z nich“, který se konal 18. a 19. září 2019 v prostorách zámku Lnáře. | cze |
dc.format | p. 51-52 | cze |
dc.language.iso | cze | cze |
dc.publisher | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie | cze |
dc.relation.ispartof | Maso, volume 2020, issue: 2 | cze |
dc.subject | dusíkový faktor | cze |
dc.subject | obsah masa | cze |
dc.subject | ryby | cze |
dc.subject | nitrogen factor | eng |
dc.subject | content of meat | eng |
dc.subject | Fish | eng |
dc.title | Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products. | cze |
dc.title.alternative | Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products. | eng |
dc.type | article | cze |
dc.identifier.obd | 43886439 | cze |
dc.description.abstract-translated | Article summarized informations from Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products, held in 18.-19. September 2019 in Castle Lnaře. | eng |
dc.peerreviewed | yes | cze |
dc.publicationstatus | postprint | cze |
dc.project.ID | QK1810095/Stanovení dusíkových faktorů pro vybrané druhy sladkovodních ryb jako indikátorů obsahu rybí složky v "čerstvých" rybách a ve výrobcích ze sladkovodních ryb | cze |
dc.relation.publisherversion | https://www.maso.cz/wp-content/uploads/2020/03/maso2-2020-obsah.pdf | cze |