Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "questionnaire"
Zobrazují se záznamy 1-12 z 12
-
Analýza dispozičního řešení prodejní plochy a struktury sortimentu
(Jihočeská univerzita, 2009)Cílem práce bylo analyzovat dispoziční řešení prodejní plochy a struktury sortimentu ve vybrané prodejně a vypracovat návrhy na zlepšení v oblasti spacemanagementu a merchandisingu. Na základě mnou provedených dotazníků ... -
Analýza motivace a systému odměňování ve vybraném podniku
(Jihočeská univerzita, 2008)Cílem diplomové práce bylo analyzovat motivační faktory a systém odměňování pracovníků a jejich praktické uplatenění v České poště, s. p. Při vypracování této části bylo vycházeno z údajů zjištěných z vnitřních vnitropodnikových ... -
Analýza online marketingu a jeho přínos pro konkurenceschopnost vybrané instituce
(Jihočeská univerzita, 2017)Tato práce se zabývá hodnocením webových stránek ZF JČU, facebookových stránek ZF JČU a oboru Agropodnikání. V jejich zhodnocení jsem postupoval podle metodiky dotazníkového šetření. V dotazníku byly otázky zaměřeny na ... -
Hodnocení úrovně stravování u vybraných skupin obyvatelstva
(Jihočeská univerzita, 2013)Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit úroveň stravování u vybrané skupiny obyvatelstva a dále posoudit informovanost v otázkách spojených s výživou a základními složkami v potravě. Za tímto účelem byl zpracován dotazník, ... -
MOTIVACE A STIMULACE VE VZTAHU K ETICE VE VYBRANÉM PODNIKU
(Jihočeská univerzita, 2008)Cílem této diplomové práce bylo posoudit, jak důležitou úlohu hraje etika, motivace a stimulace ve vybraném podniku, nalézt vzájemné souvislosti mezi nimi a posoudit jejich úroveň. Určit, zda opravdu tvoří etika, motivace ... -
Sledování kvality školního stravování a posouzení stravovacích návyků a jejich změn u starších žáků na vybrané základní škole
(Jihočeská univerzita, 2011)Diplomová práce byla řešena na Základní škole T. G. Masaryka v Blatné ve školním roce 2009/2010. Cílem práce bylo, po dohodě s vedením školy, posoudit potravinovou a nutriční skladbu obědů dle nutričních požadavků pro ... -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Jihočeská univerzita, 2015)Kvalita a původ potravin jsou témata, která aktuálně velmi rezonují nejen v české společnosti, ale i celosvětově. Kvalitní potraviny a pokrmy, ochrana životního prostředí a zejména pak zachování regionálních odlišností ... -
Spokojenost zákazníků s produkty dané společnosti ve vybrané lokalitě
(Jihočeská univerzita, 2020)Tématem této diplomové práce je spokojenost zákazníků s produkty dané společnosti ve vybrané lokalitě. Byla vybrána skupina AGROMĚŘÍN a prodejna Rynek nacházející se v Českých Budějovicích, která bude podrobněji popsána. ... -
Srovnání stravovacích návyků žáků základní školy v malé obci a v krajském městě
(Jihočeská univerzita, 2021)Práce se věnuje tématu stravovacích návyků žáků druhého stupně základní školy. Téma výživy dětí je velmi významnou kategorií vědeckého bádání. Školní věk je označován jako dynamický věk především pro fyzický růst a duševní ... -
Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
(Jihočeská univerzita, 2015)Cílem diplomové práce bylo posoudit kyselost a viskozitu bílých jogurtů v závislosti na různém přídavku sušeného odstředěného mléka a pomocí některé z metod senzorické analýzy vyhodnotit vnímání těchto vlastností mladými ... -
Vývoj a perspektivy návštěvnosti Chalupské a Jezerní slatě (NP Šumava)
(Jihočeská univerzita, 2013)Šumavské slatě jsou velmi cenným biotopem s výskytem vyhraněné flóry a fauny, včetně glaciálních reliktů. Zároveň jsou to lokality turisticky atraktivní, proto je důležité najít vhodný kompromis mezi jejich návštěvností a ... -
Zhodnocení současného stavu včelařství na Vimpersku
(Jihočeská univerzita, 2014)Tato práce se zabývá aktuálním stavem chovu včel ve vybrané oblasti Vimperska. Hlavním zdrojem informací je dotazníkové šetření, které je prováděno mezi členy včelařských spolků na tomto území. Je zde včelařský spolek ve ...