dc.contributor.advisor | Vrchota, Jaroslav | |
dc.contributor.author | Brychta, Michal | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T08:42:08Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T08:42:08Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.date.submitted | 2017-04-14 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/36827 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu. Podnikatelský plán je psán na otevření nové burgerie v Českých Budějovicích. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů a problémů, se kterými se podnikatel setkává. Jsou zde popsány různé struktury podnikatelských plánů. Praktická část je zaměřena na rozšíření stávajícího občerstvení Bouda. Podrobně se zde analyzují potřeby zákazníků, konkurenční síla a kvalita dodavatelů. Burgerie pod názvem Bouda Burgers House se nachází nedaleko centra Českých Budějovic. Je to strategické místo, kde se pohybuje velké množství potencionálních zákazníků. V práci je podrobně popsáno, jaké druhy produktů jsou nabízeny. Pomocí vzorečků se počítají jednotlivé finanční indikátory. Jeden z ukazatelů je kalkulace nákladů. Podnikateli ukáže, za jakou cenu musí produkt prodat, aby jeho podnikání nebylo ztrátové. V závěru práce se projekt hodnotí, zda je úspěšný a dlouhodobě udržitelný. | cze |
dc.format | 71 s. (102 301 znaků) | |
dc.format | 71 s. (102 301 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | podnikatelský plán | cze |
dc.subject | struktura | cze |
dc.subject | podnikání | cze |
dc.subject | burger | cze |
dc.subject | business plan | eng |
dc.subject | structure | eng |
dc.subject | business | eng |
dc.subject | burgers | eng |
dc.title | Zpracování podnikatelského plánu | cze |
dc.title.alternative | Creating a Business Plan | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 46606 | |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis deals with developing a business plan. The business plan is written to newly opened "Burgerie" in České Budějovice. The practical part is focused on the expansion of the "Burgerie" called Bouda. The following factors such as customer needs, competitive ability and quality of suppliers are analyzed there. The Bouda house is situated near the city centre of České Budějovice. It is a strategic place where we can attract a lot of potential customers living there. Products which are offered are described in detail in the thesis. Specific financial indicators are calculated by using predetermined formulas. One of the indicators is a break-even point. It shows how many company's products have to be sold to bring profit. The conclusion of the paper evaluates successfulness and sustainability of the bachelor thesis. | eng |
dc.date.accepted | 2017-05-24 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Řízení a ekonomika podniku | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |