Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKocourková, Markéta
dc.contributor.authorBrabec, Vojtěch
dc.date.accessioned2025-03-06T07:41:25Z
dc.date.available2025-03-06T07:41:25Z
dc.date.issued2022
dc.date.submitted2022-04-14
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/45789
dc.description.abstractCílem bakalářské práce je analýza systému hodnocení a odměňování zaměstnanců v pohostinství. Úvod teoretické části se zabývá teorií řízení lidských zdrojů v kontextu hodnocení a odměňování zaměstnanců. Dále teoretická část popisuje systém hodnocení a odměňování zaměstnanců, především principy, chyby, kritéria, metody hodnocení, formy a cíle hodnocení. Praktická část se zabývá prostředím organizací z pohledu managementu, strukturou zaměstnanců a systémem sebehodnocení a odměňování. Poukazuje na momentální problematiku a situaci v tomto sektoru práce. Výzkum probíhal pomocí dotazníkového šetření. Otázky byly zaměřeny na systém hodnocení a odměňování. Získaná data byla analyzována, vyhodnocena a porovnána. Bylo zahrnuto několik návrhů, jak zlepšit systém hodnocení a odměňování.cze
dc.format59s. (65 000 znaků).
dc.format59s. (65 000 znaků).
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectanalýzacze
dc.subjectrestauracecze
dc.subjecthodnocenícze
dc.subjectodměňovánícze
dc.subjectzaměstnancicze
dc.subjecttezecze
dc.subjectanalyseeng
dc.subjectrestaurantseng
dc.subjectevaluationeng
dc.subjectrewardingeng
dc.subjectemployeeseng
dc.subjectthesiseng
dc.titleHodnocení a odměňování zaměstnanců v pohostinstvícze
dc.title.alternativeEvaulation and Rewarding of Employees in Gastronomyeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag64071
dc.description.abstract-translatedThe aim of the thesis is to analyse the evaluation and rewarding of employees in gastronomy. The introduction of the theoretical part deals with the theory of human resources management in the context of evaluation and rewarding of employees. Furthermore, the theoretical part describes the system of evaluation and rewarding of employees, mainly the principles, mistakes, criteria, and methods of the evaluation as well as the forms and aims of the evaluation. The thesis introduces the environment of organizations from the management point of view, the structure of employees and the system of self-evaluation and rewarding. It points to the current issue and the current situation in this sector of work. The research was summed up after the questionary survey with the employees of the restaurants. The questions were aimed to evaluate and reward the subordinates. The obtained data was analysed, evaluated, and compared. Some suggestions how to improve the system of evaluation and rewarding were included.eng
dc.date.accepted2022-05-26
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineManagement regionálního rozvojecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programManagement regionálního rozvojecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam