dc.contributor.advisor | Švec, Roman | |
dc.contributor.author | Pulkrábová, Adéla | |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T12:56:56Z | |
dc.date.available | 2021-11-22T12:56:56Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.date.submitted | 2011-05-27 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5156 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami jako jedné ze základních služeb cestovního ruchu v rámci vybrané oblasti Podhůří Šumavy. Cílem bakalářské práce bylo zmapovat zkoumanou oblast z hlediska nabídky stravovacích služeb a realizovat terénní šetření, které bylo provedeno pomocí dotazníků a řízených rozhovorů. Na základě terénního šetření byly vytvořeny návrhy a opatření pro rozvoj stravovacích služeb. | cze |
dc.format | 80 s., 19 s. příloh | |
dc.format | 80 s., 19 s. příloh | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | obchod | cze |
dc.subject | potřeby | cze |
dc.subject | cestovní ruch | cze |
dc.subject | služby | cze |
dc.subject | stravovací služby | cze |
dc.subject | Šumava | cze |
dc.subject | Podhůří Šumavy | cze |
dc.subject | trade | eng |
dc.subject | needs | eng |
dc.subject | tourism | eng |
dc.subject | services | eng |
dc.subject | catering services | eng |
dc.subject | the Bohemian Forest | eng |
dc.subject | the Bohemian Forest´s foothills | eng |
dc.title | Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu | cze |
dc.title.alternative | Gastronomy of the Bohemian forest´s foothills as a component of tourism | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 18806 | |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis describes catering services as one of the basic tourism services in selected area of the Bohemian Forest´s foothills. The aim of this bachelor thesis has been to describe surveyed area in light of catering services and to realize field research which includes questionnaires and interviews. On the basic of field research has been to create suggestions and measures for development of catering services. | eng |
dc.date.accepted | 2011-06-01 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |