Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorDoležalová, Hana
dc.contributor.authorRusfelová, Zuzana
dc.date.accessioned2021-11-22T13:02:20Z
dc.date.available2021-11-22T13:02:20Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-05-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/5490
dc.description.abstractV literární rešerši jsou vymezeny základní pojmy z oblasti ekologického zemědělství a výroby biopotravin, legislativy týkající se biopotravin a ekologického zemědělství. Je vymezen právní rámec fungování školních jídelen a celková problematika stravování žáků základních škol. Pozornost je věnována také projektům orientovaným na biopotraviny ve školním zařízení a vzdělávání dětí v oblasti ekologického zemědělství. Hlavním cílem diplomové práce je analyzovat zájem vedení škol a rodičů žáků o zavedení biopotravin do jídelníčků školních jídelen. Dotazníkové šetření bylo zaměřeno na základní školy a k nim patřící školní jídelny, které leží na území statutárního města České Budějovice a v jeho blízkém okolí.cze
dc.format83 s.
dc.format83 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectEkologické zemědělstvícze
dc.subjectbioproduktcze
dc.subjectbiopotravinacze
dc.subjectpesticidycze
dc.subjectGMOcze
dc.subjectbioprodukce živočišného původucze
dc.subjectbioprodukce rostlinného původucze
dc.subjectškolní stravovánícze
dc.subjectspotřební košcze
dc.subjectbioprojektycze
dc.subject"Biopotraviny do škol"cze
dc.subjectOrganic agricultureeng
dc.subjectorganic producteng
dc.subjectorganic foodeng
dc.subjectpesticideseng
dc.subjectGMOseng
dc.subjectorganic products of animal origineng
dc.subjectorganic products of plant origineng
dc.subjectschool mealseng
dc.subjectconsumption basketeng
dc.subject"Organic food in schoolseng
dc.titleUplatnění biopotravin ve školních jídelnách: základní školy (České Budějovice)cze
dc.title.alternativeUse of bio-food in school canteens: primary schools in České Budějoviceeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag21747
dc.description.abstract-translatedSchool canteens can significantly influence children?s eating habits and can demonstrate them perfectly good principles in food selection. The main objective of this thesis is to analyze the interest of school management and pupils? parents in the introduction of organic food in school canteen menus. The questionnaire survey was targeted at primary school and their school canteens that lie in the statutory city of České Budějovice and its immediate surroundings.eng
dc.date.accepted2011-06-14
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam