Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "dotazník"
Zobrazují se záznamy 1-17 z 17
-
Analýza dispozičního řešení prodejní plochy a struktury sortimentu
(Jihočeská univerzita, 2009)Cílem práce bylo analyzovat dispoziční řešení prodejní plochy a struktury sortimentu ve vybrané prodejně a vypracovat návrhy na zlepšení v oblasti spacemanagementu a merchandisingu. Na základě mnou provedených dotazníků ... -
Analýza enviromentálního konfliktu - názory hlavních skupin obyvatel rybničních oblastí ve vztahu k výskytu kormoránů (rybáři a místní obyvatelé) a analýza médií
(Jihočeská univerzita, 2008)Diplomová práce se zabývá analýzou enviromentálního konfliktu mezi lokální lidskou populací a ochranou kormorána. Úvod je věnován biologii, bionomii a taxonomii kormorána. V další části je zpracována literární rešerše ... -
Analýza motivace a systému odměňování ve vybraném podniku
(Jihočeská univerzita, 2008)Cílem diplomové práce bylo analyzovat motivační faktory a systém odměňování pracovníků a jejich praktické uplatenění v České poště, s. p. Při vypracování této části bylo vycházeno z údajů zjištěných z vnitřních vnitropodnikových ... -
Analýza online marketingu a jeho přínos pro konkurenceschopnost vybrané instituce
(Jihočeská univerzita, 2017)Tato práce se zabývá hodnocením webových stránek ZF JČU, facebookových stránek ZF JČU a oboru Agropodnikání. V jejich zhodnocení jsem postupoval podle metodiky dotazníkového šetření. V dotazníku byly otázky zaměřeny na ... -
Etika a Morálka jako součást řízení lidských zdrojů
(Jihočeská univerzita, 2009)Cílem doplomové práce je zjistit, do jaké míry zaměstnanci vnímají etiku a morálku jako součást řízení lidských zdrojů. Pro můj výzkum byly vybrány tři podniky zemědělské prvovýroby a jedna instituce státní správy. Vybral ... -
Hodnocení úrovně stravování u vybraných skupin obyvatelstva
(Jihočeská univerzita, 2013)Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit úroveň stravování u vybrané skupiny obyvatelstva a dále posoudit informovanost v otázkách spojených s výživou a základními složkami v potravě. Za tímto účelem byl zpracován dotazník, ... -
Komunikace ve vybraném podniku
(Jihočeská univerzita, 2007)Cílem práce bylo zjistit a vyhodnotit úroveň přenosu informací uvnitř podniku. Prakticky se jednalo o nahlédnutí do reálného prostředí podniku, porovnání s teoretickými znalostmi a navržení případných opatření vedoucích ... -
Motivace a stimulace pracovního jednání v malé a velké firmě
(Jihočeská univerzita, 2010)Cílem této diplomové práce bylo analyzovat současný stav motivace a stimulace pracovního jednání ve vybraných podnicích. Jako subjekty byly vybrány dvě firmy zabývající se výrobou a prodejem polyesterových vláken a produktů ... -
MOTIVACE A STIMULACE ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ VE VYBRANÝCH FIRMÁCH
(Jihočeská univerzita, 2007)Cílem mé práce bylo prozkoumání jestli jsou lidské zdroje ve vybraných firmách správně motivováni a stimulováni a jaký mají tyto firmy přístup k rozvoji lidských zdrojů - osobností svých zaměstnanců. Ze sestaveného dotazníku ... -
MOTIVACE A STIMULACE VE VZTAHU K ETICE VE VYBRANÉM PODNIKU
(Jihočeská univerzita, 2008)Cílem této diplomové práce bylo posoudit, jak důležitou úlohu hraje etika, motivace a stimulace ve vybraném podniku, nalézt vzájemné souvislosti mezi nimi a posoudit jejich úroveň. Určit, zda opravdu tvoří etika, motivace ... -
Podniková kultura a její změna
(Jihočeská univerzita, 2010)Cílem této diplomové práce bylo analyzovat podnikovou kulturu ve firmě HASIT, Šumavské vápenice a omítkárny, a. s. a v případě zjištěných nedostatků navrhnout vhodná opatření. průzkum byl uskutečněn prostřednictvím písemného ... -
Posouzení stravovacích návyků a nutriční zásobenosti u seniorů
(Jihočeská univerzita, 2010)Diplomová práce byla řešena v domově seniorů Mistra Křišťana v Prachaticích. Jejím cílem bylo posouzení stravovacích návyků a nutriční zásobenosti u seniorů v ústavní péči, včetně hodnocení skladby jídelníčku a analýza ... -
Sledování kvality školního stravování a posouzení stravovacích návyků a jejich změn u starších žáků na vybrané základní škole
(Jihočeská univerzita, 2011)Diplomová práce byla řešena na Základní škole T. G. Masaryka v Blatné ve školním roce 2009/2010. Cílem práce bylo, po dohodě s vedením školy, posoudit potravinovou a nutriční skladbu obědů dle nutričních požadavků pro ... -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Jihočeská univerzita, 2015)Kvalita a původ potravin jsou témata, která aktuálně velmi rezonují nejen v české společnosti, ale i celosvětově. Kvalitní potraviny a pokrmy, ochrana životního prostředí a zejména pak zachování regionálních odlišností ... -
Spokojenost zákazníků s produkty dané společnosti ve vybrané lokalitě
(Jihočeská univerzita, 2020)Tématem této diplomové práce je spokojenost zákazníků s produkty dané společnosti ve vybrané lokalitě. Byla vybrána skupina AGROMĚŘÍN a prodejna Rynek nacházející se v Českých Budějovicích, která bude podrobněji popsána. ... -
Srovnání stravovacích návyků žáků základní školy v malé obci a v krajském městě
(Jihočeská univerzita, 2021)Práce se věnuje tématu stravovacích návyků žáků druhého stupně základní školy. Téma výživy dětí je velmi významnou kategorií vědeckého bádání. Školní věk je označován jako dynamický věk především pro fyzický růst a duševní ... -
Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
(Jihočeská univerzita, 2015)Cílem diplomové práce bylo posoudit kyselost a viskozitu bílých jogurtů v závislosti na různém přídavku sušeného odstředěného mléka a pomocí některé z metod senzorické analýzy vyhodnotit vnímání těchto vlastností mladými ...